Razvan Constantin

quote-left

Esti incredibil omule, ma uimesc vorbele tale si cruntul adevar din ele, ma bucur ca mai este cineva printre noi care gandeste asemeni mie si sunt convins ca mai sunt persoane care gandesc ca noi.Te voi urmari pe facebook pentru ca imi dai inspiratie si ca ma ajuti sa imi dezvolt modul de gandire. Cu stima si respect !!

Ionut Roma

quote-left

Nu ma asteptam sa imi raspunzi la mesaj in privat, ma asteptam ca la cat de multi iti scriu in privat….dar mi-ai raspuns. Pe tot parcursul video-urilor tale la care m-am uitat, am avut diferite stari pe care nu le-am mai avut vreo-data. Esti un erou demn de respect !

Tatu Ionut

quote-left

Lucrez de la 18 ani si intr-un timp eram demoralizat si orice punct de vedere. Ai mare dreptate, eram un copil care ma interesa parerea lumii si vazand pagina ta pot spune ca mi-am recapatat ceea ce demult pierdusem… Ideea ca daca iti doresti ceva cu adevarat, mergi taras si tot o sa reusesti. Acum am facut ceva bani, dar eu sunt acelasi, nu m-am schimbat. Te salut cu respect.

Alex

Alexandru

quote-left

Esti un adevarat erou. Pana la video-urile tale era intr-o situatie extrem de proasta. Am fost inchis pentru inselaciune 1 an, am trecut si prin droguri. Iar cu ajutorul tau am realizat ce imi doresc sa fac defapt. Acum lucrez in marketing online si programare php. Merg la Munca cu drag. Esti eroul meu, nu te voi uita niciodata

Oana 

Huber

quote-left

Incep prin a-ti multumi pentru ca existi si pentru proiectul „mesaj pentru tineret”. Datorita tie, am inceput sa ma motivez mai mult si sa inteleg mult mai bine definitia succesului. Sunt o fata la inceput in domeniul de coafor. Imi doresc sa ajung sus si sunt convinsa ca am sa ajung. Multumesc ca te implici in a ridica mentalitatea oamenilor. Cu respect, un viitor om mare.

Tudor

C-tin

quote-left

Dl Niculescu iti multumesc din suflet pentru indrumarile tale. Pe mine m-au ajutat mult de tot dupa ce am fost diagnosticat cu cander de piele si am crezut ca viata mea s-a terminat. Am reusit sa fac un transplant de celule stem si acum sunt 80% bine. Asa cum ati spus si dvs fara munca si daruinta 100% nu vom face nimic. Fiti binecuvantat – Cu stima C-tin Tudor