quote-left

Ce beneficiu ar aduce Adrian Niculescu  ? 

Intrebarea vine natural, „de ce l-as chema pe Adrian sa le vorbeasca elevilor sau studentilor ?”. Impactul pe care l-a avut acolo unde a vorbit a fost unul puternic si dovedit ca fiind de un real ajutor. Zeci de elevi i-au scris mesaje de multumire dupa, zeci de mame ale elevilor i-au multumit lui Adrian pentru ca a reusit ceea ce ele nu reusise pana atunci. 

Este VITAL ca ei sa constientizeze ca trebuie sa inceapa deja sa fie foarte buni in ceva, sa traga cat mai mult sa ajunga acolo si sa ajunga independenti financiar. Este VITAL sa stie ce ii asteapta, si ca Romania are nevoie de oameni buni in orice domeniu, si salarile sunt pe masura atunci cand esti bun. 

Adrian Niculescu

Speaker Motivational

Razvan Constantin

quote-left

Esti incredibil omule, ma uimesc vorbele tale si cruntul adevar din ele, ma bucur ca mai este cineva printre noi care gandeste asemeni mie si sunt convins ca mai sunt persoane care gandesc ca noi.Te voi urmari pe facebook pentru ca imi dai inspiratie si ca ma ajuti sa imi dezvolt modul de gandire. Cu stima si respect !!

Ionut Roma

quote-left

Nu ma asteptam sa imi raspunzi la mesaj in privat, ma asteptam ca la cat de multi iti scriu in privat….dar mi-ai raspuns. Pe tot parcursul video-urilor tale la care m-am uitat, am avut diferite stari pe care nu le-am mai avut vreo-data. Esti un erou demn de respect !

Tatu Ionut

quote-left

Lucrez de la 18 ani si intr-un timp eram demoralizat si orice punct de vedere. Ai mare dreptate, eram un copil care ma interesa parerea lumii si vazand pagina ta pot spune ca mi-am recapatat ceea ce demult pierdusem… Ideea ca daca iti doresti ceva cu adevarat, mergi taras si tot o sa reusesti. Acum am facut ceva bani, dar eu sunt acelasi, nu m-am schimbat. Te salut cu respect.

playplayplay