quote-left

Ce beneficiu ar aduce Adrian Niculescu companiei ?

Intrebarea vine natural, „de ce l-as chema pe Adrian sa le vorbeasca angajatilor „. Zeci de persoane din tot felul de domenii s-au regasit in mesajele lui, zecile de mesaje de la persoane cu un statut social foarte bun. Persoane care isi pierdusera elanul, speranta, scanteia, motivul pentru care se trezesc de dimineata.

Le-a trezit pofta de viata si le-a redat motivul cel MARE pentru care trebuie sa traga, sa munceasca, sa se trezeasca in fiecare dimineata. Daca ei sunt bine si vin cu drag la job, echipele vor merge mai bine, rezultatele vor creste.

Adrian Niculescu

Speaker Motivational

Razvan Constantin

quote-left

Esti incredibil omule, ma uimesc vorbele tale si cruntul adevar din ele, ma bucur ca mai este cineva printre noi care gandeste asemeni mie si sunt convins ca mai sunt persoane care gandesc ca noi.Te voi urmari pe facebook pentru ca imi dai inspiratie si ca ma ajuti sa imi dezvolt modul de gandire. Cu stima si respect !!

Ionut Roma

quote-left

Nu ma asteptam sa imi raspunzi la mesaj in privat, ma asteptam ca la cat de multi iti scriu in privat….dar mi-ai raspuns. Pe tot parcursul video-urilor tale la care m-am uitat, am avut diferite stari pe care nu le-am mai avut vreo-data. Esti un erou demn de respect !

Tatu Ionut

quote-left

Lucrez de la 18 ani si intr-un timp eram demoralizat si orice punct de vedere. Ai mare dreptate, eram un copil care ma interesa parerea lumii si vazand pagina ta pot spune ca mi-am recapatat ceea ce demult pierdusem… Ideea ca daca iti doresti ceva cu adevarat, mergi taras si tot o sa reusesti. Acum am facut ceva bani, dar eu sunt acelasi, nu m-am schimbat. Te salut cu respect.

playplayplay