quote-left

Cine este Adrian Niculescu ? 

Nascut intr-o familie obisnuita, la 16 ani a ramas in strada cu parintii despartiti si cu amenintari zilnice de la camatari. Atunci s-a angajat pentru prima oara, dupa care a plecat pe vas de croaziera. Revenit in tara s-a decis sa intre in domeniul coaforului. Dupa peste 11 ani de lucrat in salon, a deschis Academia de Hairstyling care ii poarta numele si lantul de frizerii „Frizeria Bucuresti”. Pe parcurs, si-a dat seama ca rolul lui pe acest pamant, este sa motiveze si sa ajute oamenii. De atunci este ascultat si are impact la peste 3.000.000 oameni.

Adrian Niculescu

Speaker Motivational

Razvan Constantin

quote-left

Esti incredibil omule, ma uimesc vorbele tale si cruntul adevar din ele, ma bucur ca mai este cineva printre noi care gandeste asemeni mie si sunt convins ca mai sunt persoane care gandesc ca noi.Te voi urmari pe facebook pentru ca imi dai inspiratie si ca ma ajuti sa imi dezvolt modul de gandire. Cu stima si respect !!

Ionut Roma

quote-left

Nu ma asteptam sa imi raspunzi la mesaj in privat, ma asteptam ca la cat de multi iti scriu in privat….dar mi-ai raspuns. Pe tot parcursul video-urilor tale la care m-am uitat, am avut diferite stari pe care nu le-am mai avut vreo-data. Esti un erou demn de respect !

Tatu Ionut

quote-left

Lucrez de la 18 ani si intr-un timp eram demoralizat si orice punct de vedere. Ai mare dreptate, eram un copil care ma interesa parerea lumii si vazand pagina ta pot spune ca mi-am recapatat ceea ce demult pierdusem… Ideea ca daca iti doresti ceva cu adevarat, mergi taras si tot o sa reusesti. Acum am facut ceva bani, dar eu sunt acelasi, nu m-am schimbat. Te salut cu respect.

playplayplay